Łódzki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Bratoszewicach

516 815 714
516 816 296

infolinia: 700  - 1500
od poniedziałku do piątku

DODAJ OGŁOSZENIE
Jak dodać ogłoszenie ?
Nie masz konta? Zarejestruj się

Jordanowska Kiełbasa Jałowcowa

Certyfikat

Certyfikat

Tak

Produkt ekologiczny

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty

Tak

Dowóz do klienta

Dowóz do klienta

Tak

Do uzgodnienia

Do uzgodnienia

Tak

38,00 zł/kg Cena do negocjacji

Jordanów

Powiat Brzeziński / Gmina Brzeziny

Jałowcowa w regionie łódzkim jest formowana w wianki spięte szpilką. Robimy ją z chudego mięsa wieprzowego z dodatkiem smakowitej słoninki oraz naturalnych przypraw z których najważniejsze to świeżo zmielone jagody jałowca. Charakterystyczny proces wędzenia, pieczenia i suszenia w tradycyjnej wędzarni wydobywa z niej niezapomniany aromat i smak.

Składniki: mięso wieprzowe 1,13kg na 1 kg gotowego produktu, tłuszcz wieprzowy, sól, cukier, naturalne przyprawy mielone tuż przed dodaniem, azotyn sodu- substancja konserwująca - składnik soli peklującej.

Pakowana próżniowo, w opakowania o wadze około 0,6  - 1,2 kg, trwałość: 28 dni.